Мајтап

Виц: Ќерка ми да се вика по првата љубов

Си прават двајца пријатели муабет:

Брат, да ти кажам искрено, многу сакав да ја крстам ќерка ми по мојата прва љубов.

А што те спречи во тоа бе, брат?

Жена ми.

Како така?

Па така, ми вели на што ќе личи бе говедо ќерка ти да се вика Златен даб?

To Top