Мајтап

Виц: Интернетот е лоша работа

Брат, да ти кажам право, ова интернетов ептен лоша работа испадна.

Оти бе, брат? Па јас жена ми на интернет ја запознав.

Ете, гледаш! Што ти велам јас, лоша работа!

To Top