Мајтап

Виц: Кажи ми нешто убаво, драги

Жената му вели на сопругот.

Драги, кога ќе се погледнам во огледало, гледам стара жена со брчки на која сè виси, полна со целулит. Тоа многу ме растажува. Кажи ми нешто убаво, те молам, нешто што ќе ме расположи и развесели.

А сопругот одговара:

Па, драга, и понатаму фантастично те служи видот.

To Top