Виц: Канибалите фатиле згодна девојка


Го чекав ова! Аргентина на „мојата“ Холандија - 18 ден ↓↓↓Татко и син канибали ловат во џунглата. Фаќаат убава жена. Таткото сака веднаш да ја изеде, но синот инсистира да ја однесат жената жива дома, а утре да ја јадат.
Вечерта таткото се буди и што ќе види. Синот се качил над жената и си врши работа. Таткото изнервиран му вели:
– Сине, не си играј со храната!