Виц: Како смееш да ме нарекуваш к****?!

Жената му се дере како луда на мажот:
– Како смееш да ме нарекуваш к*рва?! Сум спиела само со двајца мажи.
Мажот многу поспокојно:
– Жено, ајде да ја завршиме кавгата кога ќе си отидат, може ли?