Виц: Кај тебе на работа


Три дерби натпревари овој викенд ↓↓↓


Му вели сопругата на сопругот:

Маче, поминав денес кај тебе на работа, во канцеларија. Не беше таму, ама палтото ти беше на столот оставено, па ти зедов илјада денари од џебот.

Супер бе, маче, не е фрка, само, јас таму не работам веќе три месеци.