Виц: Кај ќе ме носиш за 14 февруари?


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Се буди утрото на Свети Валентин, и Свети Трифун истовремено, женска и му вели на дечкото кој спие покрај неа:

Срце, денес е 14 февруари, каде ќе ме носиш за денов?

На лозје, срце, на лозје ќе те носам.