Виц: Каењето на врапчето


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Се вози тип на мотор и случајно удира еден врабец во лет. Му паднало жал, застанал и видел дека врабецот е уште жив. Го понел дома и го ставил во кафез со малку вода и леб.
Неколку часови подоцна, кога врабецот се разбудил, погледнал околу себе и почнал да се кае:
Решетки, леб, вода. Сум го убил мотоциклистот!