Мајтап

Виц: Каде на одмор?

Жената го пршаува сопругот: Маче, каде ќе одиме на одмор?
А тој строго: Каков одмор ма, шо ти е тебе? Треба да мислиме како да го вратиме кредитот.
Жената: Добро де, и таму можеме да мислиме…

To Top