Мајтап

Виц: Перверзник во кино

Две плавуши отишле во кино. Едната плавуша се жали:
– Овој до мене го дрка.
– Перверзник! Игнорирај го ѓубрето.
– Не можам, го дрка со мојата рака.

To Top