Виц: Осветување на куќата


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


Трпе ѕвони во црвка:
– Попе, сакам да ја осветам куќата, колку ќе ме чини?
Попот го прашува:
– А колку квадрати е?
Трпе замислен, му вика:
– Попе, абе за осветување те прашав, не за абрип тргање.