Виц: Ја враќа девојката со Југо


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Дечко ја враќа девојката дома со Југото, после првото заедничко излегување.

Девојката: Зошто ти свети она црвеното сијаличе таму? (ламбичето за гориво)

Дечкото: Вратата не ти е убаво затворена, затоа.