Мајтап

Виц: Гледање порно во брак

Трпе и Трпана гледаат порнич.
Трпе сиот попален, се „оштри“ за луда партија во кревет.
А Трпана:
– Врати, врати назад, ај уште малку… мотај уште малку назад…е стопирај тука. Ваква завеса сакам!!

Advertisements
To Top