Виц: Фудбал со баба


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Гледа Перица фудбал на телевизија, а баба му седи до него, гледа и задремува.

Завршува фудбалот, па Перица се префрла на тенис. Во меѓувреме, се буди баба му и му вели:

Шо бидна, бе внучко?! Само двајца останаа!