Виц: Добар работник


Unboxing: Што е ново во студиото на BMG Network!? ↓↓↓


Шефот му урла на Трпе:
Трпе, каде си ти денес на работно место, два часа те барам и не можам да те најдам?
Трпе:
Тоа е, шефе. Тешко можеш да најдеш добар работник денес.