Виц: Кога последно имавме секс?


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Перо потполнува пријава кај уролог.
Чита прашање: Дата на последен полов однос.
Звони кај Трпана и со шепот ја прашува:
Трпано, кога последен пат имавме секс?
Ааа? А, кој е таму?