Мајтап

Виц: Дипломиран македонски политичар

Македонски политичар нервозен се жали на сопругата:

Жено, си ја загинав дипломата од факултет.

Е добро де, побарај препис – му вели сопругата.

А бе, како да побарам кога не знам ни каде сум завршил ни што сум завршил.

To Top