Виц: Ден после Свети Валентин, од женска и машка перспектива


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Нејзините пријателки ја распрашуваат:
И, каков беше тој?
Супер!
Подари ли ти цвеќиња?
Да, прекрасни рози.
Вечерата што ти ја зготви вкусна ли беше?
Ах, многу, многу вкусна!
Добро ли мириса?
Преубаво!
Убаво ли се бакнува?
Дааааа!
А излеговте ли?
Излеговме!
И сигурно танцувавте стиснати?
Секако!
Ааааа! Имаше ли секс?
Имаше, девојки, тој е едноставно неверојатен!

Неговите пријатели го распрашуваат:
Ја легна ли?
Да.
Цар!