Мајтап

Виц: Дедото и жешката аптекарка

Влегува дедо во аптека да си купи Виагра.
Таму млада и секси аптекарка со кратко фустанче, а Виаграта на највисоката полица.
Аптекарката се качува на скалата и се труди да ги дофати таблетите. После неколку секунди дедото и вели:
– Остави чедо, не се мачи, во бабата е проблемот.

To Top