Виц: Четврт Вијагра

Влегува дедо во аптека:

Сестро златна, дали ќе ми дадеш четврт апче Вијагра?

Ах бе, деденце, знам дека не ви стигаат пензиите за се, ама на твои години четврт не ти брка работа, цело ќе ти треба.

Не мори, златна, не ми треба мене за онаа работа, ми треба колку да не си ги подмочувам влечките кога одам во ВЦ.