Виц: Стар мачор со јака женска

Аман бе дедо, факт е дека секој маж сонува да биде со помлада јака женска, ама како ти успева тебе со толку помлади цело време?

Ееее, внучкооо, кога си стар не можеш да знаеш кој орган на телото ќе ти се шлогира.