Виц: Чешање


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Брат, што значи ако те чеша левата рака?

Ќе земаш пари, брат.

А ако те чеша десната?

Ќе даваш пари.

Брат, а што значи ако те чеша носот?

На карање е.

А ако те чешаат нозете, брат?

Брат, а да се избањаш ти, што велиш?