Виц: Близнаците од Трпе


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


На Трпе му се родиле близнаци. Се среќава со пријател и му вели:
Да ти се пофалам,ми се родија близнаци.
Браво! Честитки. Да ти се живи и здрави! А еднојајчани или двојајчани?
Па едното е двојајчано, а другото е девојче.