Виц: Ист си како татко ти


Три дерби натпревари овој викенд ↓↓↓


Мајката го кара синот кој ја наполнил книшката на полугодие со единици:

Глупав и мрзлив си, ограничен, ист си како татко ти.

Го слуша тоа таткото во претсобјето и влегува изнервиран:

Значи јас сум глуп и ограничен, а?

Ти доста, му вели сопругата, никој не зборува за тебе.