Облините од Дана се опасни за машкиот крвен притисок


Ep.1 Urban Explorer: Каде да пиете најдобро кафе во Скопје!? ↓↓↓


Дама Хам е опасна девојка која пали и жари со своите бескомпромисно секси фотки на Инстаграм.

Градите секогаш во прв план, колку помалку „парталчиња“ врз голото и добро одржано тело – толку подобро, заводливо провокативни пози и предизвикувачки сцени – така на кратко би можел да се опише нејзиниот Инстаграм профил.

9-11-dana-hamm