Мајтап

Виц: Бесплатен секс

Две пријателки разговараат:

Во именикот од телефонот од мажот ми гледам „Бесплатен секс“, го отворив бројот и свртев, раскажува едната.

И?, прашува другата.

Мојот телефон почна да ѕвони…

To Top