Виц: Анатомија на машки полов орган


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


На испит по анатомија.
Студентката:
– Пенисот е машки полов орган со долгнавеста форма, кој во средината има коска. Долг е околу 30 сантиметри…
Професорот:
– Тоа за формата сте во право, за коската само Ви се причинило, а за оние 30 сантиметри сте имале среќа…