Мајтап

Виц: 4 одговори кои на мажите им е тешко да ги запомнат

Значи, не можам да разберам што им е толку тешко на мажите да запамтат четири прости одговори:
– Дебела ли сум? – „Не!”
– Како ми стои новиот фустан? – „Супер!”
– Вкусно ли сум зготвила? – „Одлично!”
– Која тие е поубава, Моника Белучи или јас? – „Ти!”
Па не е нуклеарна физика да му се сневиди!

To Top