Видео: Ова промашување се коси со здравиот разум!

Од грчките ниски фудбалски лиги доаѓа неверојатно промашување, кое тешко може да се прифати со здрав разум.

Имено, напаѓачот на Неа Хрома, Алампијадис му ја одзеде топката на голманот, стигна до гол линијата и поради само него познати причини не постигна гол.

Сомнежот е секако присутен, дали не сакаше да постигне гол, или ова е едно од најголемите промашувања во историјата!?