Видео

Видео: Магија на Луис Суарез!

Луис Суарез уште еднаш покажа дека е голем фудбалски мајстор и дека прави „чуда“ со топката!

Имено, Уругваецот без никаков проблем ја смири топката која беше фрлена од кран од 35 метри висина и патуваше со брзина поголема од 100км/ч.

Маѓичниот допир на Суарез ги воодушеви сите, па дури и Меси!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top