Сребрениот сурфер кој го крена Њујорк на нозе – најјаката маска за Halloween Day


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


За да привлечеш масовно внимание и да бидеш атракција во Њујорк, треба својски сериозно да се потрудиш, но тоа воопшто не беше проблем за Џеси Веленс од PrankvsPrank, кој со помош на уметникот Алексис Флеминг, се трансформираше себеси во Марвеловиот лик Silver Surfer и возејќи се по улиците од Њујорк со својот модифициран електричен скејтборд ги импресионираше њујорчани.