СПОДЕЛИ МУЗИКА: Ема Попивода – ноктурно за пијано базирано на „Зајди, зајди“


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Од компилацијата ноктурна базирани на македонски народни песни компонирани од Димитрие Бужаровски, во изведба на Емилија Потевска Попивода.

Режисер на спотот е Зоран Стојановски Зонде, а аудио форматот е во издание на Liber Legis Musica Universalis. Слушајте, уживајте и споделувајте. Оти е наше и оти е убаво.