Виц за старите телевизори


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Јас, се сеќавам кога телевизорите беа како табуретки!
Јас пак, ги паметам кога немаа далечинско!
Јас пак, се сеќавам кога имаше само две програми!
Јас пак, се сеќавам кога каналот го менувавме со клешта!
Јас пак, се сеќавам кога телевизија беше интересна!
Еееее, сега претера, лажеш сушиш!