Мајтап

Виц: Проколнат кауч

Мара и вика на Нада комшиката:
Комшивке, сакаш ли да ти продадам кауч евтино?
Мори ами пред некоа ден го купи, зошто го продаваш?
Че ти кажам ама воа да остане меѓу нас бива ли? Го изневери Блажо некња на виа кауч, и сеа неможам со очите да го гледам.
Оо мори сестро златна, ами ја вака ако го продаваше намештајот, дома ни лустери че немаме!

To Top