Виц: Плавушата и сопругот магионичар


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Зборуваат две плавуши:
Маче, мојот маж ќе станува илузионист!
Зошто мислиш така?
Се враќам вчера порано од работа, а тој во спалната и ми вика гледај сега и кога почна: Абракадабра Хокус покус препаратус, тропна на врата на плакарот и од таму излезе Марија од 8 кат во долна облека, толку беше збунета што дури не можеше ни да сфати што се случува.