Виц: Оглас за интелигентна жена


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Oглас во весник: Барам жена! За мене најважно е жената да биде интелигентна, затоа кандидатките пред да се јават треба да решат мал правописен тест.
Во секој од двата реда подолу има по една непотребна буква, откријте ја:
Морална љубов!
Банална љубов!