Мајтап

Виц: Искрено женско пријателство

Плови желката, а на грбот носи змија.
Ако ја фрлам, ќе ме касне! си мисли желката.
Ако ја гризнам, ќе ме фрли! си мисли змијата.
А од страна изгледаат како да се вистински најдобри пријателки.

Advertisements
To Top