Ви текнува на Џулиус Френсис? Баткава ќе го памети цел живот


Од втора лига, до спасител на Германија - 12 ден ↓↓↓Еве потсетување за сите кои не го паметат Џулиус Френсис – за дечково е доцна да го потсетува некој.

Френсис е поранешен британски боксерски шампион во супертешка категорија, имаше и борба со Тајсон, кој денес работи како обезбедување. Дечкото со сината марама на глава е анонимус со некоја нервоза што ја истура на обезбедувањето и гостите во еден британски трговски.