Венчална бурма загубена пред 5 години на охридска плажа го најде својот сопственик


Хрватска против “лудите“ јапонци - 16 ден ↓↓↓„Денес Георгина на плажата Акапулко во Охрид во вода најде венчален прстен. Прстенот е изгравиран: “Mоника+Дејан 28.07 1998”. Убаво би било aко можеме да го најдеме сопственикот“, стои во вчерашната објава на социјалните мрежи.

По ова следуваше лавина од споделувања на обајавата по разни групи се додека сопственикот не ја виде истата и се јави.

Како што вели тој неговата бурма била изгубена на местото каде е пронајдена пред пет години. Минатиот месец прославиле 20 години брак и се горди родители на две деца.