Ја плесна келнерката по задник – следеше инстант жестока одмазда (видео)


1/8 финале на СП: Мегваер пак е главна тема - 15 ден ↓↓↓Еден бар во Њу Орлеанс е вистинска атракција за посетителите бидејќи нуди несекојдневна и провокативна понуда меѓу своите услуги. Додека служат пијалок келнерките нудат посебен перформанс за своите муштерии, така што ги допираат со своите гради.

И келнерките и муштериите се свесни во што се впуштаат, меѓутоа во еден момент се случи нешто што никој не го очекуваше. Една девојка која целата сцена ја следеше од страна, ја удри келнерката по задникот, што неа многу ја налути.

Таа толку збесна што ја нападна девојката, па и возврати со шамар и уште два удари во глава, после што се врати на својата работа.