„Велосипедските автобуси“ се хит во Холандија (видео)


Традицијата вели: Аргентина ме демантира!? - 14 ден ↓↓↓Трошоци за гориво – нула евра. Загадување на околината – нула. Добри за здравјето – до максимум. Корисни за рекреација и едукација на децата и на улица – чиста десетка. Финтата е „пет пари“, ама треба да имаш свест за вакви работи.

A еве како знаат да се забавуваат на велосипеди и во зима.