Уште малку од дното наречено „Среќни луѓе“: Оваа испадна посебно „среќна“


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Уште малку од концептот за „среќни луѓе“ кај нас. После ова, типкава и да сака, не може да чувствува ништо друго освен „блажена среќа“. И си крцкаме под дното, сè подлабоко.