Вебкафе

Урнебесно: Вриштат од страв и плачат додека поминуват стаклен мост на 120 метри висина!

Стаклениот мост во Кина е една од најстрашните туристички атракции во светот, што покажуваат и реакциите на уплашените луѓе кои секојдневно се обидуваат да го поминат.

На видеото ќе видите преплашени луѓе кои плачат и одат по работ, но и оние на кои им се тресат колената кога се обидуваат да одат по мостот, а под него е амбис голем 120 метри!

Advertisements
To Top