УРНЕБЕСНО: Прасе во тренинг центарот на Интер! (видео)

Миланскиот гигнат Интер има кинески сопственици, па на специјален начин ја честиташе кинеската нова година.

Имено, според кинескиот календар влегуваме во годината на свињата, па „нероаѕурите“ донесоа прасе во тренинг центарот.

Прасето дури и заврши на пресконференција во рацете на Скриниар…Погледнете!