Славни

Тупак растура со поенти, ги предупреди Американците и за Трамп во 1992 – еве го интервјуто

Рап легендата од Харлем, Тупак Шакур, во интервју кое е датирано на 8 август, 1992 година, за MTV, прави одлични поенти и пораки. Еве што има да каже. А има да каже многу!

To Top