Целосно глува девојка со перфектно наштимано грло – слушнете ја како пее


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Менди Харви уште од мала имала проблеми со слухот за на 18 години комплетно да го изгуби и да биде целосна глувост кај младата девојка.

За среќа, по неколкугодишна депресија решава сепак да му верува на својот талент за пеење и на мускулната меморија на своето грло. Еве ја на цел концерт, перфектно наштимана и боса, за да ги чувствува вибрациите од бендот.