Трите танчерки кои го засенија атрактивниот Џејсон Деруло


Викендов дерби, до дерби - се враќа клубскиот фудбал! ↓↓↓Кога Џејсон Деруло без маица ќе распали на концертната сцена – тоа е уживање за сите женски погледи. Но, овој пат, опасна конкуренција која ја засени неговата атрактивност, а на радост на машката публика, беа три придружни атрактивни танчерки.

Жешките танчерки кој го следат популарниот пејач на турнејата „2 Sides” со своите актобации ги воодушевија сите присутни во полната сала. “2 Sides”.