Три лава VS еден носорог (снимка)

Носорог заглавен во кал изгледал како одличен плен, па трите гладни лава веднаш се обидела да го нападнат.

Но, носорогот воопшто не се исплашил од трите возрасни и гладни лава. Откако успешно се извлекол од барата и калта , носорогот ја започнал битката за опстанок.