Филм / ТВ

Трејлер за „четворката“ од Jackass

Новото, четврто продолжение на филмската франшиза „Jackass“ повторно ги обединува Џони Ноксвил, Стив О, Крис Понтиус, Дејв Ингланд, Ви Мен, Данџер Ерен и Престон Лејси.

Во трејлерот за филмот се прикажани лудите авантури на уште полудата група пријатели кои се подготвени на речиси се.

Џиновски топови, мечки, бикови, змии, тарантули, скокалници, лизгалки и уште многу други лудории ќе бидат прикажани во филмот кој се најавува дека ќе излезе на 22 октомври 2021 година.

To Top