На што спадна легендарниот Голф „двојка“


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Сцената во која Голф 2 е качен и го возат во комбе е фотографирана во близина на Коњиц, Херцеговина. Нормално, ваквиот начин на транспорт не е дозволен, ама – „Балкане мој, ти буди ми силан и добро ми стој“ што би рекол Џони Штулиќ.